Tapasztalatok

Az Access Bars nem gyógyászati eszköz, hanem a lelki közérzet javítására hivatott. Persze ha lelkileg jól vagyunk, nagyobb az esély rá, hogy fizikailag is jobban érezzük magunkat. Minden ember másképp éli meg a kezelést és hatásait. Álljon itt néhány tapasztalat, ami segíthet megérteni mennyi mindenre lehet hatással a kezelés:

Mit segíthet Önnek egy Access Bars kezelés? És hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Személyes tapasztalat:

Nekem mindig a gyomromban, gyomorszájamban jelentkezett a stressz. Az a bizonytalan, feszülő-émelygő érzés. Szó szerint rágörcsöltem egy csomó dologra az életemben, így adva meg az árát a bizonytalanságnak: A sajátomnak és/vagy a helyzetének. Nos, ez a belső feszültség, gyomortáji szorítás szűnt meg, tűnt el nyomtalanul – Valamikor a második kezelés után. Ér stressz azóta? Persze, hogy ér. Hat rám? Igen. De nem esem pánikba, nincs az a görnyesztő, szorító érzés a gyomromban. Mivel én sokkal kevésbé veszem át a feszültséget, ezért sokkal könnyebben meg is oldom a kihívásokat.

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám!

Táncos tapasztalat:

Ismerősöm nagy mumusa volt mindig a tánc. A felesége imád táncolni, ő is szeret, csak úgy érzi, hogy nem tud. Ütem, ritmus, mozdulatok – jajj! Ez a mumus az első kezelés után eltávozott, kitörlődött. Azóta felhőtlenül tud szórakozni, táncolni, bulizni.

Sokkoldás

Egyik ismerősöm családjában tragédia történt. Szerencsére még aznap volt módom egy Access Bars kezelést végezni. A kezelés alanya idős, realista, nem hisz a mesékben. A kezelés után el tudott aludni, pedig nagyon szét volt esve. Másnap azt mondta, hogy köszöni a kezelést, és azt érezte, hogy a hatalmas teher mintha lekerült volna róla. Képes volt újra egészségesen működni, és elvégezni a sürgős teendőket.

Mit adhat egy Access Bars kezelés?

Képzeld mi történt velem pénteken! Vártam az Access Bars nyílt nap után este 8-kor a buszmegállóban, ott ültem egyedül és majszoltam a sportszeletemet, a buszra még 15 percet kellett volna várnom,mert túl korán értem ki, erre elmegy egy autó mellettem és vissza tolat, ki szól egy csajszi: – Elvigyelek a pályaudvarra? Mondom honnan tudtad hogy oda megyek? – Mert a buszmegállóban ülsz! Beszálltam, és azt mondta nem szokott idegeneket felvenni csak ismerősöket, de valahogy úgy érezte felvesz engem mert olyan elhagyatottan ültem ott. 🙂 erre mondom ma van a szülinapom, ez az ajándékom. És hálálkodva megköszöntem hihetetlen milyen kedves és nyílt emberek vannak 🙂 le a kalappal.

Tanulás

Két friss tapasztalat a tanulással kapcsolatban – két 12 éves gyermek: Egy kezelés után mindkettő elővette a könyvét – önként – és tanulni kezdett. Egyikük a kezelés után hazafelé menet a buszon kezdett olvasni, és a tanítónéni szerint mintha kicserélték volna! Pedig vele egy szót sem beszéltem a tanulásról.

Fizikai tünetek

Egy hölgy néhány éve súlyos lelki traumán esett át, és a karját nem tudta a combjától még 45 fokba sem felemelni. A kezelés közben folyamatosan mozgolódott, tekergette a vállát, karját. A kezelés után felállt, és vízszintesbe felemelte a karját, és még a vörös puffadtság is lehúzódott róla.

Egy idős hölgy csak járókerettel tudott járni. Egy egészségnapon kezeltem, nem is volt sok időnk, így csak fél órás kezelést kapott. Nagyon szédült előtte, szemmel láthatóan. Kezelés után ment tovább az egészségnapot megnézni. Két órával később szóltak, hogy nézzem meg, a hölgy kint mászkál a folyosón – keret nélkül. Kimentem megnézni, és ő mosolyogva mondta: Gyakorlom a járást keret és bot nélkül!
Csoda? Nem. Csak lekerült a nézőpont a járásról, hogy ő már csak bottal vagy kerettel képes közlekedni. Nem tudom azóta hogyan él, de ez a tapasztalat eddig a legmeglepőbb számomra!

Mi lehet még ennél is jobb?