Sejtmemória kezelés

Fizikai test, a beteg szerv sejtszintű erősítése

sejtA megbetegedett szervből, sejtmemória segítségével felszínre hozzuk azokat a mélyen elnyomott érzelmeket, melynek hatására kialakult a betegség. Az elváltozott sejtekben, régi elfojtott érzelmi sejtemlékek tárolódnak, melyeket ha felszabadítunk a sejt információs rendszeréből, akkor bekövetkezhet az állapot javulás.

Az információs mező kijavítása által, a sejtekben szabaddá válik az áramlás, az energiablokkok feloldódnak, így lehetőség nyílik az EGÉSZ-SÉG helyre állítására.

Mindezt az a tudatosság irányítja, mely a tested önműködő rendszerének helyreállításáért felelős.

Az elváltozott sejtekben, régi elfojtott érzelmi sejtemlékek tárolódnak. Hiába újul meg egy sejt, ha nem oldjuk fel a sejtmemóriát, akkor az egyik sejt átörökíti az információt a másik sejtnek. Amint a sejtekben tárolt érzelmi probléma feloldódik, bekövetkezhet a javulás.

Dr. Deepak Chopra a sejtjeinkben lévő régi emlékeket “fantommemóriának” nevezi. Ezek a régi emlékek a sejteken belül betegségeket indíthatnak el. Mielőtt az adott sejt elhal, átadja, átörökíti a benne tárolt információt a következő sejtgenerációra. Így aztán a betegség fennmarad.

Egy hasonlattal élve, az emberi test egy komputerhez hasonlít, lehetőség van a benne tárolt program félbeszakítására, és amint ez megtörténik, bekövetkezhet a javulás. A szerveket a szervezet regenerálja, mi csak az öngyógyító folyamatok beindulását segíthetjük elő – közösen kezelő és kezelt.

Kategória: Access kezelések