Rólunk

Judit&Tamás2Hívunk egy kalandra!

Két éve találkoztunk az Access Bars fejkezeléssel. Judit elment egy kezelésre, néhány hét múlva már egy tanfolyam után jött haza, és fogta meg a fejemet. Mondhatom, hogy mi nem a fejünket fogjuk, hanem a másikét 🙂 !

Én nem túlzottan hittem a dologban, de miután az első két kezelést végigaludtam az első 5 perc után, és utána elmentem reggelig aludni, gyanús lett:

Lehet, hogy mégis történik valami?

3 hónappal később Judit Bars oktató – facilitátor – lett, és én is elvégeztem a tanfolyamot. Elkezdtem én is kezelni – amúgy Bowen manuál terápiás kezelésekkel foglalkozom – és azt találtam, hogy a test-lélek-szellem egysége jegyében a Bowen és a Bars kiegészítik egymást.

6 hónappal később én is Bars oktató lettem. Kicsit előtte volt Judit egy Access Consciousness alap tanfolyamon. Szinte nem is lehetett ráismerni, amikor hazajött.

Azt mondhatom, hogy az életünk teljesen megváltozott, és pozitív irányba. Gondolom, ezt nem sok helyen olvashatod. Sokat próbálgattuk a tudatos teremtést, nem ment. Most meg egy oldalt készítettünk Teremts Velem címen. Gondolhatod, valami megváltozott.

És sok-sok feszültség, aggódás és berögzült viselkedés és szokás kikerült az életünkből.

Az Accessnek sok eszköze van, jól működnek, és izgalmasak. Beleszerettünk mindketten, és szeretünk ezzel foglalkozni: Kezelni, tanítani, használni, megélni.

Erre a kalandra hívunk Téged is!

2016 szeptembere

Judit és Tamás

Alant következik a „rendes” bemutatkozásunk:

Addig is röviden:

Új Föld Klub

Veszprém Bowen