Mimikri kezelés

Mások útjainak, nézőpontjainak és valóságának, azaz a biomemetikus mimikrijének feloldása és megsemmisítése

Amikor azt akarod megérteni, hogy valaki miért tesz valamit úgy ahogyan, miért működik úgy, milyenek a nézőpontjai, egyszerűen lemásolod, mimikrized, a jobb megértés miatt. Ez nem tudatos folyamat, természetesen.

Megértés közben a saját tiszta érzékelésedet, befogadásodat béklyózod le.

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli.

A biomemetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez egy természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkedni a körülötte lévő világba. Mimikrized (másolod) mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan vagy energetikailag, és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest. Mint amikor kapcsolatban vagytok és igyekszel összehangolni magatokat.

A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad, azért, hogy másoknak megfelelj.

Feloldja a másolásokat, és a testedben is változásokat hoz létre, hogy a saját formád válaszd. Ha szeretnéd végre a saját utad és életed élni, a saját tested választani, akkor ajánlom ezt a kezelést a számodra.

Kategória: Access kezelések