Miért menjek Bars tanfolyamra?

Miért hasznos a Bars tanfolyam?

Mert épül tőle a Te életed is, és másoké is. Hogyan? A tanfolyamon három nagy témát veszünk sorra, és sok apróbb technikát is:

1. Maga a kezelés. Ez egy fizikai kezelés, amely stresszoldó hatású, és emellett sok életterületen oldja a nézőpontjainkat, berögzült látásmódunkat. Ilyen területeken, mint a pénz, kontroll, kreativitás, egészség, öregedés, kapcsolatok, kommunikáció, stb. Így szinte életünk minden területére kihat.

2. Tisztítás. Az Access használ egy speciális tisztító technikát, amely megint csak a feszültségeket és a nézőpontokat tisztítja. Mindenről van véleményünk – ez jó, ez rossz, ezt így kell csinálni, ezt így tilos. Ezek a nézőpontok beragasztanak, mintegy sínen vezetnek minket. Ha sikerül megszabadulni tőlük, szabaddá válunk!

3. Megtanulunk egy technikát, amely alkalmas a tudatos teremtés alkalmazására – a gyakorlatban. Ha ismerős a vonzás törvénye, a tudatos teremtés, illetve az ezekre a módszerekre épülő könyvek, filmek, akkor talán az a helyzet is ismerős, hogy viszonylag kevés gyakorlati eszközt ajánlanak ezek az elméletek. Az Access konkrét gyakorlati eszközt ad a kezünkbe, amivel létrehozhatjuk az általunk kívánt élethelyzeteket, vagy épp elkerülhetünk nem kívánt dolgokat.

A tanfolyam hatására szó szerint megváltozik a résztvevők élete, ha alkalmazzák a tanultakat. Két és fél éve oktatjuk: Mi már tudjuk, mert láttuk és átéltük.

S emellett Te is kezelhetsz. Kezelheted a párodat, aki ettől nyugodtabb, oldottabb, céltudatosabb lesz. A gyermekedet, aki jobban fog tanulni, stressz mentesen.  A barátaidat, vagy akár egy vállalkozásként is használhatod, hiszen nemzetközileg elismert oklevelet kapsz. S a legjobb: Amikor kezelsz, Te is kezelődsz! A Te nézőpontjaid és feszültségeid is oldódnak.

Ha pedig még kétszer elvégzed a tanfolyamot, most már fél áron, akkor taníthatod is!

Miért Te?

Gondolom, Neked is vannak megoldandó kihívásaid. Kapcsolati, anyagi, testi, lelki, stb. Nekünk is vannak. De vannak eszközeink, amik segítenek, vagy ha nem, akkor olyan emberek, akiktől tanácsot és segítséget kérhetünk. Miért Te? Miért ne Te?
Szeretnéd, ha az életed egyszerűbb és jobb lenne? Ha igen, akkor bizony Te!

Meg tudom tanulni?

A legfiatalabb, akit tanítottunk 11 éves volt. A következő 12, a következő 14, és 60-70 éves emberek is megtanulják. Igen, meg tudod. Mindenki meg tudja tanulni.

Miért most?

Mert most nézed és olvasod ezt az oldalt. Ha nem most választod, akkor el fog merülni a sok bejövő információ között, és lecsúszol róla. Gyere el most.

Megér ez a tanfolyam ennyit?

Nem. Sokkal többet ér. Sokan vagyunk, akik semmi pénzért nem adnánk vissza ezt a tudást. Amúgy pénzt is lehet teremteni, tudtad?

Hogyan tudom megfinanszírozni?

A tanfolyam ára tőlünk független, kötött ár. De ha Neked ez nem probléma, 2-3-4 részletben is fizethetsz nálunk. Így már baráti összegre csökken le a tanfolyam ára.

Miért nálatok végezzem el?

Nem feltétlenül kell nálunk elvégezned. Sok Bars oktató van már, és egyre több lesz! Ahhoz menj, aki szerinted a legtöbbet adja hozzá az életedhez!

Mi elkötelezettek és lelkesek vagyunk. Két és fél éve tanítjuk, és mindent átadunk, amit tudunk. A munkánk pedig a tanfolyam után sem ér véget, ha kapcsolatban akarsz velünk maradni, nem engedjük el a kezedet, hanem segítünk a munkában és fejlődésben, és ha szükséged és igényed van rá, az életed kihívásaiban is. Ez nem csak egy tanfolyam, munka, vagy ilyesmi. Ez egy életforma számunkra.

Nem csak tanítunk, hanem segítjük a csoportokat a különböző városokban és helységekben, Csere-beréket, kipróbálási lehetőségeket szervezünk, és Veled együtt folytatjuk a módszer elsajátításának csiszolását.

Van még kérdésed?

Ha igen, bátran írj: Kapcsolat !

Ha nincs, gyere el Access Bars tanfolyamra! 🙂 Jelentkezés

Kategória: Aktuális, Blog Címke: ,