Facelift energetikai ránctalanítás

faceliftA Facelift energetikai ránctalanító kezelés krémek, feltöltések, mechanikai és elektromos eszközök nélkül segít visszafordítani az öregedés hatásait az arcon, nyakon, és jó hatással van a teljes testre.

A testünkkel kapcsolatos hiedelmek és nézőpontok gyerekkorunktól kezdve beépülnek elménkbe. Programoznak minket barátaink, a média, és mára kialakult testképünkhöz idomult testünk, arcunk. Ide tartoznak még az öregedéssel kapcsolatos nézőpontjaink, hogy az idő előrehaladtával hogyan kell kinéznie testünknek, arcunknak.

És ha nem is úgy kell kinéznünk akárhány éves korunkban, mint ahogy gondoljuk? És ha van visszaút? Azt mondják a szem a lélek tükre, életünket arcunkra írja az idő. Mi történik, ha ezt felül tudjuk írni?

Az Access Consciousness Testkezelések energiái segítenek abban, hogy testünk-lelkünk energiái frissebbé, élénkebbé váljanak. Mintegy tudatosabbá.

A befogadás és elengedés energiájára épülő kezelés, megkönnyíti a testünkkel való együttműködést. A tükörben a belső szépség jelenik meg, segít elengedni az önkorlátozó, önromboló nézőpontokat

A kezelő a fej és arc részterületeit fogja meg és tartja, míg meleg energiaáramlás alakul ki, kellemes nyugtató, lazító hatást érve el.

A kezelés 1-1.5 óra időtartamú.

A Facelift energetikai ránctalanító kezelés hatása már egy alkalom után is megmutatkozik, de 3-5 kezelés ajánlott.

Mi minden lehetséges számodra az Access Facelift kezelés segítségével?

Kategória: Access kezelések Címke: ,