Az Access Bars egyszerű leírása

kid-running-barsSok anyag érhető el erről az egyszerű fejkezelésről, az Access Barsról. Mégis, aki először látja, nehezen érti meg miről is van szó, hogyan működik, hogyan hat, és egyáltalán: Hókusz-pókuszról van szó, vagy nem?

Én magam is megkaptam már, amikor tanfolyamot hirdettem meg, hogy mindenhol ugyanaz a tíz mondat érhető el, és az sem túl érthető.

Mi is az Access Bars, és hogyan működik?

25 évvel ezelőtt élt egy Gary Douglas nevű ember, aki keresni kezdte az élete értelmét. Mivel jó intuitív képességei voltak, egy nap elhívták, hogy segítsen egy masszőrnek kezelni. De nagy meglepetésére nem a testtel kapcsolatos információkat kapott, hanem a fejen 32 pontot.

Mi mit kezdtünk volna ezzel? Hittünk volna benne?

Gary elkezdte használni újsütetű tudását, sőt, elkezdte kérdezni a klienseit, hogy éreznek-e valamit, és ha igen mit. És éreztek.

Most ugrunk 25 évet: A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

Ez műszeres mérések eredménye. Lásd: Bars és tudomány

Na jó, de mi történik?

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Pl pénz, kontrol, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor történik meg a csoda. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik.

Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna.

Mikre? Néhány példa:

  • Táncolni mások előtt, akik pedig minket néznek.
  • Kedvesek lenni olyan családtagokkal, akik eddig mindig kiakasztottak.
  • Abbahagyni azt, amit nem szeretünk magunkban, evést, ivást, veszekedést, haragot.
  • Nyugodtnak lenni akkor, amikor máskor frusztráltak vagyunk.
  • Másképp öltözni, másképp lélegezni, másképp reagálni, másképp élni.

Ez nem valami furcsa utópia, ez csak egy fizikális működés, egy technika, ami azt adja meg, hogy letegyük azt, ami zavar, amitől félünk, ami nyugtalanít.

Elmúlik a gyomorgörcs, a szorítás, a feszítés, és végre önmagunk lehetünk. A téma amin görcsöltünk megmaradhat, de görcs nélkül könnyebb lesz megoldani.

Hogyan lehetne még másképp leírni?

Itt most Te jössz, kedves olvasó: mi az amit Te szeretnél letenni? Mi az, ami a Te életedet keseríti?

Az Access egyik eszköze a kérdés.

Mi van, ha tényleg működik? Mi van, ha le tudod tenni? Mi van, ha szabadulhatsz ebből az élethelyzetből? Mi van, ha van kiút?

Érted már? Hát ezért szeretjük ezt a módszert, ez az, amit MINDENKINEK megadhat, ha esélyt ad rá.

Lehetsz SZABAD!

Élhetsz jól. Élhetsz úgy, ahogy gyerekkorodban megálmodtad, és már rég lemondtál róla, már talán el is felejtetted! Lehet más az életed!

Lehet több az ÉLET, mint ami eddig volt!

Na ezt adhatja meg ez a fejkezelés, ha Te is akarod, ha Te is hagyod, ha legalább kipróbálod!

Miért érdemes megtanulni?

  • Mert kezelheted a családodat, barátaidat – és később ők is téged.
  • Mert a kezelő is kezelődik. Képzeld el, hogy kezelés közben a te nézőpontjaid is tisztulnak. Napról-napra leszel egyre jobban!
  • Mert a tanfolyamon nem csak a kezelést tanulod meg, hanem néhány zseniális életvezetési tippet is kapsz.
  • Mert a tanfolyamon két kezelést adsz, és kettőt kapsz, és estére más ember leszel, megváltozik az életed, ha te is úgy akarod.

Gyere el Te is!

Eljössz?

Hívj: Lajkó Tamás 30 233 63 75

Kategória: Aktuális, Tanfolyamok Címke: ,