Új év – 2018

Kedves Barátaim!

Elindult a 2018-as év – még egyszer Boldog Új Évet mindenkinek!

Milyen lesz ez az év?

Én úgy látom, választhatjuk azt, hogy ez egy nagyon jó év legyen! Választhatjuk azt, hogy ez az év legyen eddigi életünk legjobb éve! S mi más lehetséges még, és hogyan lehet ez még ennél is sokkal jobb?

Tudom, hirtelen olvasva ez a gondolatsor kicsit úgy hangzik, mint a Gyűrűk urában Zsákos Bilbó szavai:

“Az itt jelenlévők felét se ismerem fele olyan jól mint szeretném, és a fele részüket se szeretem fele annyira mint megérdemelnék.”

De egy év magában nem tud sem jó, sem rossz lenni. Csak a mi választásaink és reakcióink teszik ilyenné vagy olyanná. Mi van, ha csodálatos lesz?

Akkor hát választjuk?

Kategória: Archív

Csiga-biga

Ezt is a napokban olvastam:

Csiga-biga gyere ki

AZ Ég a házad ideki …

Ugye mennyire másképp hangzik? Sosem értettem ezt a dalt gyerek koromban.

Így egy másik Univerzum nyílik meg! És mi más lehetséges még?

Kategória: Blog

Anya olyankor jobban szeret!

Most olvastam:

“Visszavonhatatlanul eljött a totyogós korszak. A nagyobbik, amúgy jó nagy testvérhez illőn, oktatja öccsét: – És ha elesel, csak sírj nyugodtan, mert anya olyankor jobban szeret!”

Hány hasonló beültetésed van, amivel elhitted, hogy gyámoltalan, vagy? Mi az értéke a gyámoltalanságnak? Ja, hogy Anya olyankor jobban szeret?! 🙂 Elengednél minden gyengeséget, vagy konokságot, vagy betegséget, vagy… (helyettesítsd be nyugodtan a Tiédet 🙂 ), ahol elhitted, hogy akkor jobban szeretnek?

Szeretem az Accesst!

Kategória: Blog

A Nők Lapja Café cikke

32 pont, ami megváltoztat egy egész életet

Egy 2014-es cikk az Access Bars kezelésről és hatásairól:

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20140816/access-bar/

Kategória: Blog, Média

Tisztelet a Nagymamáknak és Nagypapáknak – és persze az Anyáknak és Apáknak is!

Egyre többen hozzák el Access Bars tanfolyamra a gyermekeiket és unokáikat. Mint talán tudjátok, kísérővel a tanfolyam 16 éves korig ingyenes, 16-18 éves kor között fél áron vehet részt rajta a fiatal.

Nap mint nap látom, mit ad a módszer, és/vagy egy kezelés mindenkinek, aki választja! Hogyan simulnak ki az arcok, el a ráncok, és ki az életek. Hogyan lesz a bonyolultból egyszerű, a feszültségből nyugalom.

Hosszan beszélhetnék róla, de most nem erről szeretnék írni. Azt a jó érzésemet és tiszteletemet szeretném kifejezni, amit azért érzek, mert a szülők és nagyszülők előre szeretnének gondoskodni a fiatalokról, és kezükbe adni valamit, amit ha mi ismertünk volna tinédzser korunkban, egész más lehetőségeket vehettünk volna észre, és teremthettünk volna meg! Mekkora jótétemény a gyermekeink számára, hogy készen megkapják ezt a lehetőséget!

Köszönöm, kedves Szülők és Nagyszülők, hogy azt választjátok, hogy elhozzátok a fiatalokat!

Kategória: Blog

Itt az idő

“Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak.

Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.

Képzeld el, milyen lenne, ha mindenki ezen a bolygón belenézne a szemedbe, és azt suttogná, és azt mondaná neked, hogy mekkora hozzájárulás vagy. Mennyire hálásak, hogy itt vagy ezen a bolygón. Mennyire hálásak mindenért, ami vagy. Még olyanokért is, amiket te megítélsz. Mennyire hálásak az élénkségedért. A furcsaságodért. A lelkesedésedért, ami néha kontrollon kívül kerül. Hála istennek. A furcsa humorodért. Azért, hogy teljesen bizarr módon nézel erre a világra. És azért a tényért, hogy rohadtul nem adod fel, bármi is történjen. Most mindenki ezen a bolygón belenéz a szemeidbe, és elmondja, hogy mekkora ajándék vagy, és megmutatja neked ennek az energiáját, százak nézőpontjából.
Ha ítélkezel magadon, attól soha nem kapsz többet magadból. Ha elismered magad, akkor igen. Önmagad elismerésével mindig.

Milyen lenne, ha lett volna valaki, aki belenézett volna a szemeidbe minden egyes nap, mióta ezen a bolygón vagy, és egyszerűen csak annyit mondott volna, hogy:

Köszönöm, hogy itt vagy!

Egy ajándék vagy. Beragyogod a bolygót a jelenléteddel, és nagyszerűbbé teszed a nagyszerű lényeddel. Te vagy az a nagyszerűség és a lehetőség, amire a bolygónak szüksége van, és amire vágyik. És legyél erre meghívás, és engedd meg ezt magadnak.

Itt az idő, hogy ezt válasszuk. És ez legyünk, teljességben.”

Dr Dain Heer

Kategória: Blog

Miért menjek Bars tanfolyamra?

Miért hasznos a Bars tanfolyam?

Mert épül tőle a Te életed is, és másoké is. Hogyan? A tanfolyamon három nagy témát veszünk sorra, és sok apróbb technikát is:

1. Maga a kezelés. Ez egy fizikai kezelés, amely stresszoldó hatású, és emellett sok életterületen oldja a nézőpontjainkat, berögzült látásmódunkat. Ilyen területeken, mint a pénz, kontroll, kreativitás, egészség, öregedés, kapcsolatok, kommunikáció, stb. Így szinte életünk minden területére kihat.

2. Tisztítás. Az Access használ egy speciális tisztító technikát, amely megint csak a feszültségeket és a nézőpontokat tisztítja. Mindenről van véleményünk – ez jó, ez rossz, ezt így kell csinálni, ezt így tilos. Ezek a nézőpontok beragasztanak, mintegy sínen vezetnek minket. Ha sikerül megszabadulni tőlük, szabaddá válunk!

3. Megtanulunk egy technikát, amely alkalmas a tudatos teremtés alkalmazására – a gyakorlatban. Ha ismerős a vonzás törvénye, a tudatos teremtés, illetve az ezekre a módszerekre épülő könyvek, filmek, akkor talán az a helyzet is ismerős, hogy viszonylag kevés gyakorlati eszközt ajánlanak ezek az elméletek. Az Access konkrét gyakorlati eszközt ad a kezünkbe, amivel létrehozhatjuk az általunk kívánt élethelyzeteket, vagy épp elkerülhetünk nem kívánt dolgokat.

A tanfolyam hatására szó szerint megváltozik a résztvevők élete, ha alkalmazzák a tanultakat. Két és fél éve oktatjuk: Mi már tudjuk, mert láttuk és átéltük.

S emellett Te is kezelhetsz. Kezelheted a párodat, aki ettől nyugodtabb, oldottabb, céltudatosabb lesz. A gyermekedet, aki jobban fog tanulni, stressz mentesen.  A barátaidat, vagy akár egy vállalkozásként is használhatod, hiszen nemzetközileg elismert oklevelet kapsz. S a legjobb: Amikor kezelsz, Te is kezelődsz! A Te nézőpontjaid és feszültségeid is oldódnak.

Ha pedig még kétszer elvégzed a tanfolyamot, most már fél áron, akkor taníthatod is!

Miért Te?

Gondolom, Neked is vannak megoldandó kihívásaid. Kapcsolati, anyagi, testi, lelki, stb. Nekünk is vannak. De vannak eszközeink, amik segítenek, vagy ha nem, akkor olyan emberek, akiktől tanácsot és segítséget kérhetünk. Miért Te? Miért ne Te?
Szeretnéd, ha az életed egyszerűbb és jobb lenne? Ha igen, akkor bizony Te!

Meg tudom tanulni?

A legfiatalabb, akit tanítottunk 11 éves volt. A következő 12, a következő 14, és 60-70 éves emberek is megtanulják. Igen, meg tudod. Mindenki meg tudja tanulni.

Miért most?

Mert most nézed és olvasod ezt az oldalt. Ha nem most választod, akkor el fog merülni a sok bejövő információ között, és lecsúszol róla. Gyere el most.

Megér ez a tanfolyam ennyit?

Nem. Sokkal többet ér. Sokan vagyunk, akik semmi pénzért nem adnánk vissza ezt a tudást. Amúgy pénzt is lehet teremteni, tudtad?

Hogyan tudom megfinanszírozni?

A tanfolyam ára tőlünk független, kötött ár. De ha Neked ez nem probléma, 2-3-4 részletben is fizethetsz nálunk. Így már baráti összegre csökken le a tanfolyam ára.

Miért nálatok végezzem el?

Nem feltétlenül kell nálunk elvégezned. Sok Bars oktató van már, és egyre több lesz! Ahhoz menj, aki szerinted a legtöbbet adja hozzá az életedhez!

Mi elkötelezettek és lelkesek vagyunk. Két és fél éve tanítjuk, és mindent átadunk, amit tudunk. A munkánk pedig a tanfolyam után sem ér véget, ha kapcsolatban akarsz velünk maradni, nem engedjük el a kezedet, hanem segítünk a munkában és fejlődésben, és ha szükséged és igényed van rá, az életed kihívásaiban is. Ez nem csak egy tanfolyam, munka, vagy ilyesmi. Ez egy életforma számunkra.

Nem csak tanítunk, hanem segítjük a csoportokat a különböző városokban és helységekben, Csere-beréket, kipróbálási lehetőségeket szervezünk, és Veled együtt folytatjuk a módszer elsajátításának csiszolását.

Van még kérdésed?

Ha igen, bátran írj: Kapcsolat !

Ha nincs, gyere el Access Bars tanfolyamra! 🙂 Jelentkezés

Kategória: Aktuális, Blog Címke: ,

Üdvözlünk a Bars kezelők között!

Köszönjük, hogy az Access Bars tanfolyamot választottad!

Reméljük jól érezted Magad a tanfolyamon! Talán emlékszel a szavainkra:

A Bars facilitator abban különbözik a tanártól, hogy a tanfolyam befejezése nem a folyamat vége, hanem a kezdete.

Segítséget ígértünk, és az elmúlt két és fél év során sokan éltetek is a lehetőséggel, nagy örömünkre!

Most ezzel az oldallal is segíteni szeretnénk: Sok anyagot gyűjtöttünk össze, ezeket tesszük itt közzé. Kérdéseket, hivatkozásokat, videókat, könyv ajánlókat, stb.

Ezek mind segítettek nekünk, és segíthetik a Te életedet is. Nem kizárólag az Access Consciousness anyagiról van szó, ezért világosan jelezzük, ha más forrásból merítünk.

Természetesen továbbra is arra bíztatunk, hogy használd az Access anyagait, vegyél részt tanfolyamokon, kérdezz a minősített facilitátoroktól, azaz használd a rendszert!

Ne feledd: Az emelkedő dagály minden hajót felemel! Legyél Te is a tudatosság forrása, kezelj és kérj Te is kezelést! Érezd jól Magad!

(Ha szeretnél belépni erre az oldalra, kérjük írj nekünk. Ha végeztél Bars tanfolyamot, küldjük a jelszót!)

Kategória: Archív

Tanítani jó!

Tegnap, Bars tanfolyam után elfelejtettem a tanfolyami díjakat elkérni, úgy szóltak rám. Elgondolkoztam, mit is jelent ez számomra, és arra jutottam, hogy azt, hogy akár ingyen is tanítanám ezt a módszert.

Mert akkora örömöt okoz azt látni, hogy az emberek, akik megtanulják, hogyan kezdenek el változni, hogyan tanulják meg kezelni és megoldani saját magukat, az életüket, és segíteni mások életét is. Hatalmas öröm és lelkesedés van a szívemben, amikor látom, hogy azok, akik eddig csak éldegéltek, most kihúzzák magukat, és mosolyognak, és tudatosodnak, és előrelépnek.

Nagyon hálás vagyok azért, hogy itt és most ezt a módszert taníthatom!

Kategória: Blog

Boldog Karácsonyt!

christmas-calmSzeretnék Boldog Karácsonyt kívánni!

Több fiatallal is kapcsolatba kerültünk mostanában, és figyeltem őket, a változásaikat, a fejlődésüket. Úgy látom, hogy új minőséget hoznak világunkba, és hála Istennek, megadatott nekik az, hogy van választásuk, és tudnak is tudatosan választani.

S ettől nem csak az ő életük lesz jobb, hanem a világunk is!

Ezt kívánom mindannyiunknak:

Boldog Karácsonyt, és a tudatos választás szabadságát 2017-ben!

Kategória: Blog Címke:

Ez a honlap sütiket (cookie) használ. A kérem fogadja el vagy tájékozódjon. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás