Tisztelet a Nagymamáknak és Nagypapáknak – és persze az Anyáknak és Apáknak is!

Egyre többen hozzák el Access Bars tanfolyamra a gyermekeiket és unokáikat. Mint talán tudjátok, kísérővel a tanfolyam 16 éves korig ingyenes, 16-18 éves kor között fél áron vehet részt rajta a fiatal.

Nap mint nap látom, mit ad a módszer, és/vagy egy kezelés mindenkinek, aki választja! Hogyan simulnak ki az arcok, el a ráncok, és ki az életek. Hogyan lesz a bonyolultból egyszerű, a feszültségből nyugalom.

Hosszan beszélhetnék róla, de most nem erről szeretnék írni. Azt a jó érzésemet és tiszteletemet szeretném kifejezni, amit azért érzek, mert a szülők és nagyszülők előre szeretnének gondoskodni a fiatalokról, és kezükbe adni valamit, amit ha mi ismertünk volna tinédzser korunkban, egész más lehetőségeket vehettünk volna észre, és teremthettünk volna meg! Mekkora jótétemény a gyermekeink számára, hogy készen megkapják ezt a lehetőséget!

Köszönöm, kedves Szülők és Nagyszülők, hogy azt választjátok, hogy elhozzátok a fiatalokat!

Kategória: Blog

Itt az idő

“Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak.

Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.

Képzeld el, milyen lenne, ha mindenki ezen a bolygón belenézne a szemedbe, és azt suttogná, és azt mondaná neked, hogy mekkora hozzájárulás vagy. Mennyire hálásak, hogy itt vagy ezen a bolygón. Mennyire hálásak mindenért, ami vagy. Még olyanokért is, amiket te megítélsz. Mennyire hálásak az élénkségedért. A furcsaságodért. A lelkesedésedért, ami néha kontrollon kívül kerül. Hála istennek. A furcsa humorodért. Azért, hogy teljesen bizarr módon nézel erre a világra. És azért a tényért, hogy rohadtul nem adod fel, bármi is történjen. Most mindenki ezen a bolygón belenéz a szemeidbe, és elmondja, hogy mekkora ajándék vagy, és megmutatja neked ennek az energiáját, százak nézőpontjából.
Ha ítélkezel magadon, attól soha nem kapsz többet magadból. Ha elismered magad, akkor igen. Önmagad elismerésével mindig.

Milyen lenne, ha lett volna valaki, aki belenézett volna a szemeidbe minden egyes nap, mióta ezen a bolygón vagy, és egyszerűen csak annyit mondott volna, hogy:

Köszönöm, hogy itt vagy!

Egy ajándék vagy. Beragyogod a bolygót a jelenléteddel, és nagyszerűbbé teszed a nagyszerű lényeddel. Te vagy az a nagyszerűség és a lehetőség, amire a bolygónak szüksége van, és amire vágyik. És legyél erre meghívás, és engedd meg ezt magadnak.

Itt az idő, hogy ezt válasszuk. És ez legyünk, teljességben.”

Dr Dain Heer

Kategória: Blog

Miért menjek Bars tanfolyamra?

Miért hasznos a Bars tanfolyam?

Mert épül tőle a Te életed is, és másoké is. Hogyan? A tanfolyamon három nagy témát veszünk sorra, és sok apróbb technikát is:

1. Maga a kezelés. Ez egy fizikai kezelés, amely stresszoldó hatású, és emellett sok életterületen oldja a nézőpontjainkat, berögzült látásmódunkat. Ilyen területeken, mint a pénz, kontroll, kreativitás, egészség, öregedés, kapcsolatok, kommunikáció, stb. Így szinte életünk minden területére kihat.

2. Tisztítás. Az Access használ egy speciális tisztító technikát, amely megint csak a feszültségeket és a nézőpontokat tisztítja. Mindenről van véleményünk – ez jó, ez rossz, ezt így kell csinálni, ezt így tilos. Ezek a nézőpontok beragasztanak, mintegy sínen vezetnek minket. Ha sikerül megszabadulni tőlük, szabaddá válunk!

3. Megtanulunk egy technikát, amely alkalmas a tudatos teremtés alkalmazására – a gyakorlatban. Ha ismerős a vonzás törvénye, a tudatos teremtés, illetve az ezekre a módszerekre épülő könyvek, filmek, akkor talán az a helyzet is ismerős, hogy viszonylag kevés gyakorlati eszközt ajánlanak ezek az elméletek. Az Access konkrét gyakorlati eszközt ad a kezünkbe, amivel létrehozhatjuk az általunk kívánt élethelyzeteket, vagy épp elkerülhetünk nem kívánt dolgokat.

A tanfolyam hatására szó szerint megváltozik a résztvevők élete, ha alkalmazzák a tanultakat. Két és fél éve oktatjuk: Mi már tudjuk, mert láttuk és átéltük.

S emellett Te is kezelhetsz. Kezelheted a párodat, aki ettől nyugodtabb, oldottabb, céltudatosabb lesz. A gyermekedet, aki jobban fog tanulni, stressz mentesen.  A barátaidat, vagy akár egy vállalkozásként is használhatod, hiszen nemzetközileg elismert oklevelet kapsz. S a legjobb: Amikor kezelsz, Te is kezelődsz! A Te nézőpontjaid és feszültségeid is oldódnak.

Ha pedig még kétszer elvégzed a tanfolyamot, most már fél áron, akkor taníthatod is!

Miért Te?

Gondolom, Neked is vannak megoldandó kihívásaid. Kapcsolati, anyagi, testi, lelki, stb. Nekünk is vannak. De vannak eszközeink, amik segítenek, vagy ha nem, akkor olyan emberek, akiktől tanácsot és segítséget kérhetünk. Miért Te? Miért ne Te?
Szeretnéd, ha az életed egyszerűbb és jobb lenne? Ha igen, akkor bizony Te!

Meg tudom tanulni?

A legfiatalabb, akit tanítottunk 11 éves volt. A következő 12, a következő 14, és 60-70 éves emberek is megtanulják. Igen, meg tudod. Mindenki meg tudja tanulni.

Miért most?

Mert most nézed és olvasod ezt az oldalt. Ha nem most választod, akkor el fog merülni a sok bejövő információ között, és lecsúszol róla. Gyere el most.

Megér ez a tanfolyam ennyit?

Nem. Sokkal többet ér. Sokan vagyunk, akik semmi pénzért nem adnánk vissza ezt a tudást. Amúgy pénzt is lehet teremteni, tudtad?

Hogyan tudom megfinanszírozni?

A tanfolyam ára tőlünk független, kötött ár. De ha Neked ez nem probléma, 2-3-4 részletben is fizethetsz nálunk. Így már baráti összegre csökken le a tanfolyam ára.

Miért nálatok végezzem el?

Nem feltétlenül kell nálunk elvégezned. Sok Bars oktató van már, és egyre több lesz! Ahhoz menj, aki szerinted a legtöbbet adja hozzá az életedhez!

Mi elkötelezettek és lelkesek vagyunk. Két és fél éve tanítjuk, és mindent átadunk, amit tudunk. A munkánk pedig a tanfolyam után sem ér véget, ha kapcsolatban akarsz velünk maradni, nem engedjük el a kezedet, hanem segítünk a munkában és fejlődésben, és ha szükséged és igényed van rá, az életed kihívásaiban is. Ez nem csak egy tanfolyam, munka, vagy ilyesmi. Ez egy életforma számunkra.

Nem csak tanítunk, hanem segítjük a csoportokat a különböző városokban és helységekben, Csere-beréket, kipróbálási lehetőségeket szervezünk, és Veled együtt folytatjuk a módszer elsajátításának csiszolását.

Van még kérdésed?

Ha igen, bátran írj: Kapcsolat !

Ha nincs, gyere el Access Bars tanfolyamra! 🙂 Jelentkezés

Kategória: Aktuális, Blog Címke: ,

Üdvözlünk a Bars kezelők között!

Köszönjük, hogy az Access Bars tanfolyamot választottad!

Reméljük jól érezted Magad a tanfolyamon! Talán emlékszel a szavainkra:

A Bars facilitator abban különbözik a tanártól, hogy a tanfolyam befejezése nem a folyamat vége, hanem a kezdete.

Segítséget ígértünk, és az elmúlt két és fél év során sokan éltetek is a lehetőséggel, nagy örömünkre!

Most ezzel az oldallal is segíteni szeretnénk: Sok anyagot gyűjtöttünk össze, ezeket tesszük itt közzé. Kérdéseket, hivatkozásokat, videókat, könyv ajánlókat, stb.

Ezek mind segítettek nekünk, és segíthetik a Te életedet is. Nem kizárólag az Access Consciousness anyagiról van szó, ezért világosan jelezzük, ha más forrásból merítünk.

Természetesen továbbra is arra bíztatunk, hogy használd az Access anyagait, vegyél részt tanfolyamokon, kérdezz a minősített facilitátoroktól, azaz használd a rendszert!

Ne feledd: Az emelkedő dagály minden hajót felemel! Legyél Te is a tudatosság forrása, kezelj és kérj Te is kezelést! Érezd jól Magad!

(Ha szeretnél belépni erre az oldalra, kérjük írj nekünk. Ha végeztél Bars tanfolyamot, küldjük a jelszót!)

Kategória: Archív

Tanítani jó!

Tegnap, Bars tanfolyam után elfelejtettem a tanfolyami díjakat elkérni, úgy szóltak rám. Elgondolkoztam, mit is jelent ez számomra, és arra jutottam, hogy azt, hogy akár ingyen is tanítanám ezt a módszert.

Mert akkora örömöt okoz azt látni, hogy az emberek, akik megtanulják, hogyan kezdenek el változni, hogyan tanulják meg kezelni és megoldani saját magukat, az életüket, és segíteni mások életét is. Hatalmas öröm és lelkesedés van a szívemben, amikor látom, hogy azok, akik eddig csak éldegéltek, most kihúzzák magukat, és mosolyognak, és tudatosodnak, és előrelépnek.

Nagyon hálás vagyok azért, hogy itt és most ezt a módszert taníthatom!

Kategória: Blog

Boldog Karácsonyt!

christmas-calmSzeretnék Boldog Karácsonyt kívánni!

Több fiatallal is kapcsolatba kerültünk mostanában, és figyeltem őket, a változásaikat, a fejlődésüket. Úgy látom, hogy új minőséget hoznak világunkba, és hála Istennek, megadatott nekik az, hogy van választásuk, és tudnak is tudatosan választani.

S ettől nem csak az ő életük lesz jobb, hanem a világunk is!

Ezt kívánom mindannyiunknak:

Boldog Karácsonyt, és a tudatos választás szabadságát 2017-ben!

Kategória: Blog Címke:

Agyak

Egy kicsit ismét közelebb önmagunk megértéséhez 🙂

Kategória: Blog Címke:

A szabadságról

Milyen nézőpontjaink vannak a szabadságról?

when-one-door-closes-another-opens-easy-branchesSzeretnél szabad lenni? Mit jelent számodra a szabadság? Mi van, ha lehetsz szabad, akármit is jelent ez a Te számodra? El mered vállalni a szabadságot? Vagy kell valaki, aki elvállalja a felelősséget? Aki mindenért felelősséget vállal? Ki vállalja a felelősséget?

Azt szoktam mondani, hogy a felelősség vállalása ott kezdődik, hogy keddenként kirakom a kukát. A többi ettől csak feljebb van.

Tehát szükséged van útmutatásra, szakértelemre, tekintélyre, felelősre, felügyeletre? Valakire, aki megéli helyetted a nehézségeket, aki elviszi a balhét? Szeretsz a tömeg része lenni? Vagy kiállnál már a tömeg elé?

El mered vállalni, hogy tévedsz is néha? Mersz hibázni? (Tudod, hogy amitől félsz, annak több mint 90 százaléka meg sem történik?) Vállalod a döntéseidet?

Érdekel, mit szólnak majd? – Tudod, ők! Kell, hogy érdekeljen?

Amikor kilépsz az ajtón, belépsz a folyosóra, becsukod az ajtót magad mögött, megragadod a szemben lévő ajtó kilincsét, próbálsz benyitni, de nem tudsz, mert még fogod az ajtó kilincsét magad mögött – na akkor, el mered-e engedni azt a kilincset?

Tudod-e, hogy a szabadság egy lehetőség, egy választás?

Választod?

Kategória: Blog Címke:

Könnyedén vagy nehézkesen?

Ma az Almádi gimiben kezeltünk az Egészségnapon. Ez a gondolat itt jelent meg, mint egy ajándék: Az életedet élheted könnyedén, vagy nehézkesen. És ma már Te is választhatsz! Itt vannak az eszközök hozzá!

puzzleKedves Szülőtársaim!

A gyerekeinket érdeklik azok a módszerek, amikkel megkönnyíthetik a tanulást, a kapcsolataikat, az életüket! Három óra alatt 10-12 fiatalt kezeltünk Judittal – és három tanárnőt is – és mindannyian nyugodtabbak lettek, és lelkesen nyilatkoztak az Access Bars fejkezelésről.

Mi más lehetséges még? Hogyan lehet ez még ennél is sokkal jobb? Hány fiatalnak tudjuk a kezébe adni ezt a lehetőséget?

Kategória: Blog Címke:

Az jár a fejemben …

14520592_1143685815707671_3790246367843616458_nAz jár a fejemben, kedves Naplóm (Facebook), hogy mennyire hálás vagyok minden napomért! Nem volt ez mindig így! Sőt! Sokszor voltam letört, kifacsart, bánatos, és még sorolhatnám, de minek? Hiszen mindenki érti, miről beszélek. Aki meg nem, az nem. 🙂

De 2 éve ez elkezdett megváltozni. Mitől? Rám talált egy olyan módszer, ami teljesen átalakította a világlátásomat. Vagy inkább visszaalakított önmagammá. 🙂 Mert bizony 50 év alatt történnek dolgok, amik miatt elhisszük, hogy vacak az életünk. Aztán a vacak gondolatok vacak valóságot termelnek. Mert azok miatt vagyunk letörtek, kifacsartak, bánatosak, és még sorolhatnám, de minek? Hiszen mindenki érti, miről beszélek. 🙂

Ha szeretnéd te is, hogy a vacak gondolatok vacak valósága helyett jól érezd magad a bőrödben, keress meg. Itt is megtalálod az elérhetőségeimet. Nem akarok reklámot csinálni, akinek eljött az idő, hogy változtasson, nosza! Sok jó út van. Ha kíváncsi vagy az enyémre, szívesen megmutatom!

Kategória: Blog Címke:

Ez a honlap sütiket (cookie) használ. A kérem fogadja el vagy tájékozódjon. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás