Ifjú résztvevők

A hétvégén ismét két kedves hölgy, és két csodálatos ifjú ember kapott Access Bars kezelői oklevelet!

Nagyon örülök, hogy egyre több és több fiatal végzi el a tanfolyamot, és kezd hozzá világunk átalakításához. Tényleg, hogyan lehet ez még ennél is jobb, és mi más is lehetséges még?

🙂 Tamás

Kategória: Blog

Mit hallgattál gyerekkorodban?

Te tudsz kapálni?

Hogy jön ide a kapálás? Elmondom!

Évek óta küzdök azzal a témával, hogy egyszerűen nem tudom elkezdeni a dolgokat. Halogatom a teendők elkezdését. Amikor meg nekiülök, ülök, mint a kuka, és csak nézek ki a fejemből.

Ez a működés megnyilvánult kis dolgoknál is, de nagy projekteknél is. Ha már megvolt – hogy képszerű maradjak – az első kapavágás, akkor onnan már játszva tovább tudtam haladni. Ha megadta valaki vagy valami a kezdőlökést, vagy az irányt, már nem volt gondom, de addig vért izzadtam.

Tegnap jöttem rá, hogy miért működtem így. Egy Bars kezelés közben – amiről szerintem majd Judit ír egy cikket 🙂 ugrott be, hogy édesapám mindig kivette a dolgokat a kezemből, és tanítani igyekezett, hogyan csináljam jobban:

Add ide, megmutatom hogyan kell csinálni!

Így esett, hogy egyszer – lehettem vagy negyvenéves gyerek, 🙂 megmutatta kb negyvenedszer, hogyan is kell kapálni.

Érted? Hogyan is tudtam volna elkezdeni bármit is, ha gyerekkoromban mindig megmondták, hogyan tegyem, hogyan lesz jó, hogyan kell csinálni!

Amiből persze az is következett, hogy amit én csinálok, ahogy én gondolom, az nem jó!

Te mit hallottál sokat gyerekkorodban? S hogyan hat ki a mai életedre?

Jó gyakorlat ennek utánagondolni! Mi más lehetséges még, mint hogy bezárod magad a gyerekkorod kis dobozába?

Rúgd már szét azt a dobozt! Erre is jó a Bars.
Tamás

think outside the box…go for creativity, set your imagination free.

Kategória: Blog

Tényleg működik?

Sok érdeklődő teszi fel ezt a kérdést: Access Bars? Tényleg működik? Van, aki hozzá is teszi: Ha igen, mindent megadnék érte.

Erről az jut eszembe, hogy Gary, az Access alapítója kérdezte, hogy ha kapnál pár millió dollárt, de többet nem használhatnád az Access eszközeit, választanád-e?

Szerintem a legtöbben azt válaszolnánk: Köszi, nem! Bolond egy társulat, igaz?

De valóban, semmi pénzért nem adnánk vissza ezt a tudást! Így kezdődött:

Judit hazajött egy nap, három évvel ezelőtt, és azt mondta, kapott egy fejkezelést, és elmegy tanfolyamra. Ez számomra nem volt meglepő, sokszor megtörtént már 🙂 Két hét múlva már egy tanfolyamról érkezett, és még aznap este megfogta a fejem.

Volt mérnökként, és aktív számítástechnikusként őszintén szólva nem nagyon hatott meg azzal a szöveggel, hogy a fejen van 32 pont, amit ha megfogunk és tartunk kicsit, majd jobban fogom magam érezni, sőt megváltozik az egész életem.

A kezelés első 5 percében elaludtam és végigaludtam az egészet. Másnap ugyanez történt. Akkor lett gyanús a dolog: Én nem szoktam „így” működni. Mi ez? Mi történik itt? Mi van mögötte?

Elkezdtem utánanézni, később Judit megtanított a pontokra, és őt kezelgettem. És képzeld el, éreztem valami forró bizsergést az ujjaimban kezelés közben. Ne már! De hát én mérnök vagyok – ahogy nemrég egy ismerősöm rá is mutatott 🙂

Igen. És mégis bizsergett az ujjam. Közben meg azokon a témákon, amiken gyomorgörcsöm volt, elmúlt a feszültség, lenyugodtam, tovatűnt a görcs, és könnyebben neki tudtam látni megoldani.

Elvégeztem a tanfolyamot, rögtön háromszor is, és elkezdtem tanítani a Barst. S azt hittem, hogy ez a csúcs.

De most, három évvel később, azt mondom, hogy akkor még szinte semmit nem láttam abból, hogy mi van a kezemben, mit adhatok át, mit lehet elérni, ha az ember feladja a nézőpontjait, kirúgja az életéből a stresszeket, és a saját kezébe veszi az élete teremtését.

Tényleg, de tényleg: Mi más is lehetséges még? 🙂

Ez az Access egyik alapkérdése. Mi más lehetséges még? Mi lenne, ha nem a „valóság” talaján élnél, hanem a lehetőségek világában? Mit teremthetünk, ha elhisszük?

Azóta szó szerint emberek tucatjainak láttam megváltozni az életét. Más öltözködési stílus, új munkahely, jobb párkapcsolat, feszültségmentes élet, egyenesebb gerinc, … Sorolhatnám napestig.

Tehát hogy működik-e? Igen. De nem kell, hogy elhidd. Próbáld ki, ítéld meg magad! A Te tapasztalatodat senki nem pótolhatja, írhatja felül. Gyere el kipróbálási lehetőségekre, vagy kezelésre, vagy tanfolyamra.

Egy nap alatt megtanítjuk, és Te is el tudod kezdeni megváltoztatni az életed. Semmi misztikum, semmi erőlködés! Csak vidáman! 🙂

Remélem, Te is megtapasztalod!
Szép napokat
Tamás

Kategória: Aktuális, Blog

Játszani akarok!

Voltál már úgy, hogy szeretted volna, ha csak úgy leülhetsz játszani? Kicsit elfelejtkezni az életedről, a feladataidról, a kötelességeidről, az elvárásokról, a félelmeidről, és általában az egész katyvaszról, amit az életednek hívsz?

Én a napokban találtam ki ezt: Nem küzdök tovább! Azt játszom, hogy az életem egy játék. Könnyed, laza, nyugodt, tudatos, vidám.

Legóztál már? Vagy építettél kockákból kastélyt? Vagy homokvárat? Ha igen, akkor tudod, hogy hogyan kell építkezni az életben! Az életed építése is lehet ugyanilyen egyszerű. Csak csináld, tudod, egyik kocka a másik után.

Találtál ki történeteket már? A saját életedet bonyolultabb kitalálni? És ha nem? Mi más lehetséges még, mint hogy törpölnöd kell életed végéig? Ne már!

Csináltál már valami új dolgot életedben? Találtál ki egy jópofa sütit, szendvicset, egy új módszert a rendrakásra, egy új szót, egy mesét, egy történetet? Akkor csinálhatnál egy új életet is! Akarod-e elengedni a berögzült szokásaidat, gondolataidat, működésedet?

Hogy van a tested? Akarod-e felüdíteni? Megújítani? Mi van, ha lehetséges?

Hogyan mozogsz, öltözöl, hol dolgozol, hogyan élsz és kivel?

Láttam nemrég egy fotó sorozatot. A fényképész kb 10 év eltéréssel készítette a képeket ugyanazokon az utcákon, ugyanabban a napszakban. És képzeld el, 10 év múlva ugyanazok az emberek mentek ugyanoda, ugyanúgy öltözve, ugyanolyan táskával, hasonló frizurával, hasonló arckifejezéssel, csak 10 évvel öregebben.

(fél órás keresgélés után megtaláltam: Peter Funch fotói)

Te akarsz ugyanúgy menni ugyanazon az utcán ugyanabban a ruhában 10 év múlva? Mert én nem!

Mostanában, ha valami nem sikerül, ha valakivel nem jól alakul egy beszélgetés, ha úgy érzem, rám szállt valami felhő, arra gondolok: Én jól akarok lenni, jól akarom érezni magam, ezt választom. És máris könnyebb.

Na, erről szól ez az egész oldal!

Jössz velünk TEREMTENI?

Teremts Velem

Tamás

Kategória: Blog

Mit ad egy Bars tanfolyam?

Új utak? – Többen kérdeztétek, hogy mit adhat egy Bars tanfolyam.

Ha mindig is tudtad, hogy lehetne jobb is az életed, de valahogy nem tudtad magadból kihozni, ha nem tudtad a kínálkozó lehetőségeket megragadni, ezt a módszert neked találták ki!

A Bars fejkezelés kb. 1 óra alatt annyi stressztől szabadít meg, mintha évekig járnál önismereti munkára! Hogyan lehetséges ez? A fejen van 32 olyan pont, amit, ha pár percig fogunk, a fejben lévő eltárolt stresszt képes kioltani.

A módszer szóbeli felismertetésekkel, és új választásokkal elindít egy új irányba, ami egy nagyobb nyugalommal, több örömmel és eredménnyel rendelkező jövő felé kezd vinni.

Biztosan hallottad már, hogy a mai választásaid határozzák meg, hogy holnap milyen lesz az életed. Minden, ami a mában történik, a tegnap gondolatainak megtestesülése. De TUDATOS SZINTEN ennek csak 5(!)%-át uraljuk, a többi a TUDATTALANBÓL működik. A Bars pedig pont ezt célozza meg, a tudattalan tartalmat tisztítja, semlegesíti!

Ha szeretnél változni, változtatni, a Bars a leghatékonyabb eszköz ehhez – jövőd teremtésének kulcsa!

Amikor 3 évvel ezelőtt megismertük ezt a módszert, még nem láttuk, micsoda kincsre bukkantunk! Hogy mi mindenen tudtunk változtatni ez alatt a 3 év alatt, azt szívesen megosztjuk azzal, aki kéri! A tanfolyamon pedig lehetőséged van rá, hogy életed mesterévé, sorsod valódi teremtőjévé válj!

Szeretettel várunk!

Judit és Tamás

Kategória: Blog

Jönnek a fiatalok!

Hétvégén ismét egy alig 20 éves fiatal kapott Bars oklevelet!

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?!

Azt látom, hogy egyre több fiatal ragadja meg az Access kínálta lehetőségeket, és látnak lelkesen hozzá az eszközök használatához, az életük, a lehetőségeik, az egész VALÓSÁGUK megváltoztatásához, MOST!

Mi lenne, ha Te is, Kedves Olvasóm, feltennéd a kérdést: Mit teremtene nekem, ha nem az általam ismert és megélt mindennapi valóságomból élnék, hanem mint Végtelen Lény megélném a Lehetőségeim Világát?

És mit gondolsz, de tényleg, mi más is lehetséges még, amire eddig nem is gondoltál?

Tamás

Kép: https://images.fineartamerica.com/images-medium-large-5/what-a-wonderful-world-susi-galloway.jpg

Kategória: Blog

Új év – 2018

Kedves Barátaim!

Elindult a 2018-as év – még egyszer Boldog Új Évet mindenkinek!

Milyen lesz ez az év?

Én úgy látom, választhatjuk azt, hogy ez egy nagyon jó év legyen! Választhatjuk azt, hogy ez az év legyen eddigi életünk legjobb éve! S mi más lehetséges még, és hogyan lehet ez még ennél is sokkal jobb?

Tudom, hirtelen olvasva ez a gondolatsor kicsit úgy hangzik, mint a Gyűrűk urában Zsákos Bilbó szavai:

“Az itt jelenlévők felét se ismerem fele olyan jól mint szeretném, és a fele részüket se szeretem fele annyira mint megérdemelnék.”

De egy év magában nem tud sem jó, sem rossz lenni. Csak a mi választásaink és reakcióink teszik ilyenné vagy olyanná. Mi van, ha csodálatos lesz?

Akkor hát választjuk?

Kategória: Archív

Csiga-biga

Ezt is a napokban olvastam:

Csiga-biga gyere ki

AZ Ég a házad ideki …

Ugye mennyire másképp hangzik? Sosem értettem ezt a dalt gyerek koromban.

Így egy másik Univerzum nyílik meg! És mi más lehetséges még?

Kategória: Blog

Anya olyankor jobban szeret!

Most olvastam:

“Visszavonhatatlanul eljött a totyogós korszak. A nagyobbik, amúgy jó nagy testvérhez illőn, oktatja öccsét: – És ha elesel, csak sírj nyugodtan, mert anya olyankor jobban szeret!”

Hány hasonló beültetésed van, amivel elhitted, hogy gyámoltalan, vagy? Mi az értéke a gyámoltalanságnak? Ja, hogy Anya olyankor jobban szeret?! 🙂 Elengednél minden gyengeséget, vagy konokságot, vagy betegséget, vagy… (helyettesítsd be nyugodtan a Tiédet 🙂 ), ahol elhitted, hogy akkor jobban szeretnek?

Szeretem az Accesst!

Kategória: Blog

A Nők Lapja Café cikke

32 pont, ami megváltoztat egy egész életet

Egy 2014-es cikk az Access Bars kezelésről és hatásairól:

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20140816/access-bar/

Kategória: Blog, Média

Ez a honlap sütiket (cookie) használ. A kérem fogadja el vagy tájékozódjon. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás