Access Bars kezelés

acces-bars4A kutatások szerint életünk 95 százalékát a tudatalatti elme – hitrendszerünk – irányítja.

Jobb félni, mint megijedni!” Halljuk sokszor. De vajon mit vonzunk magunkhoz ezzel a gondolattal? Vajon egy ilyen hitrendszer lehetővé teszi-e a bátor, felelősségteljes, önálló munkát, szakmai sikereket, vállalkozást, egy sikeres család felépítését?

Tudatosság nélkül életünket nem mi irányítjuk. Érzelmeink, hiedelmeink, hitrendszerünk bevált, megszokott útján járunk. Automatikusan reagálunk élethelyzeteinkre, a születésünk óta belénk kódolt információkat követjük, azok szerint élünk és reagálunk.

Szüleink, tanítóink, barátaink, a külvilág és a média tanított meg minket mindarra, amit ma az életünknek nevezünk. Megtanultuk és megszoktuk a körülöttünk lévő világ működését, és reagálunk rá. Kész receptjeink vannak, automatizmusok, amelyeket nem gondolunk végig tudatosan.

Lehetséges ezeket a beültetett programokat törölni? – Igen!

access-bars1Az Access Bars kezelésnek ez a célja: Segít elengedni mindazt, ami akadályoz minket annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk. Képessé tesz minket arra, hogy felismerjük életünk ajándékait és azokat el is tudjuk fogadni. S – mintegy mellékesen – megtanít minket a stressz mentes életre.

Mindezt az Access Bars kezelő a fejen található pontok – 32 pont – meghatározott sorrendben történő finom érintésével éri el. Egyszerre több-kevesebb pont érintésével és rövid ideig tartásával ellazult állapotot érünk el. Ezek a pontok kapcsolatban állnak agyunk részterületeivel, és a tudatalattinkban eltárolt hitrendszerekkel, hiedelmekkel. Ezek a hiedelmek befolyásolják életünket: Negatív gondolatok, eszmék, képek az egészséggel, pénzzel, sikerrel, életmóddal kapcsolatban. S természetesen az énképünk is.

access-fejA pontok érintése során, ellazult állapotban, kinyílnak hitrendszerünk kapui, gyengülni kezd irányítása a tudatos elménk felett. A mindennapokban azt vesszük észre, hogy másképp működünk: Nem aggódunk olyan dolgokon, amin szoktunk, nyugodtabban reagálunk olyan élethelyzetben, amikor idegesek szoktunk lenni, és összességében kevesebbet pörög az agyunk, mégis többet tudunk gondolkodni.

Összességében az Access Bars módszer egy nagyon felszabadító technika.

Ha Ön úgy érzi,

  • több örömet szeretne megélni,
  • szeretne megszabadulni a stressztől,
  • szeretné feloldani testi, mentális, érzelmi blokkjait,
  • kapcsolati problémái vannak,
  • általánosan többet szeretne életében, többre vágyik

jöjjön el Access Bars kezelésre! Könnyed, testet lelket ellazító, finom eljárás, segít kiegyensúlyozottabb életet élni.

Kategória: Access kezelések Címke: